- 1083
- 2016/10/19 - 04:37
- 14,032 views
- 2
همزمان با روز ششم محرم با حضور حجت الاسلام صادقی امام جمعه محترم شهرستان، صیغه مسجد محمد رسول الله جاری و صدای روح انگیز اذان، زینت بخش خیابان های بهشت و شهید اسماعیلی گردید. مسجد محمد رسول الله با زیربنای ۳۰۰ متر مربع در قطعه زمینی واقع در تقاطع خیابان های بهشت و شهید اسماعیلی، با همکاری صمیمانه هیئت امناء محترم حسینیه سادات و به همت تلاش اهالی ظرف مدت ۷۰ روز به بهره برداری رسید. این[…]
همزمان با روز ششم محرم با حضور حجت الاسلام صادقی امام جمعه محترم شهرستان، صیغه مسجد محمد رسول الله جاری و صدای روح انگیز اذان، زینت بخش خیابان های بهشت و شهید اسماعیلی گردید.
مسجد محمد رسول الله با زیربنای ۳۰۰ متر مربع در قطعه زمینی واقع در تقاطع خیابان های بهشت و شهید اسماعیلی، با همکاری صمیمانه هیئت امناء محترم حسینیه سادات و به همت تلاش اهالی ظرف مدت ۷۰ روز به بهره برداری رسید. این مسجد با هیئت امنائی متشکل از نوجوانان خیابان بهشت و شهید اسماعیلی با هدف دسترسی آسان جهت اقامه فریضه الهی نماز بنا نهاده شد و با استقبال پرشور اهالی اقامه نماز جماعت در هر سه نوبت در این مکان برگزار می باشد.
مسجد خانه خداوند روی زمین است و نماز بزرگترین ذکر الهی است. مسجد تنها مکانی است که رفتن به سوی آن و حتی نشستن درآن عبادت است. دراهمیت و ارزش نماز جماعت همین بس که رسول خدا(ص) میفرمایند: یک نماز جماعت، بهتر از چهل سال نماز فرادی درخانه است. همچنین آن حضرت میفرمایند: کسی که برای نماز جماعت به سوی مسجد میرود، در برابر هر قدمی که بر میدارد، خداوند هفتاد هزار حسنه به وی پاداش میدهد. در حدیثی از حضرت رسول نقل است که هر کس به مدت ۴۰ شب در مسجد نماز جماعت به جای آورد، به طوری که رکعت اول از نماز عشاء را از دست ندهد، خداوند او را از آتش دوزخ رهایی می بخشد و نیز فرموده اند کسی که نماز عشاء و صبح را به جماعت بخواند مثل کسی است که تمام شب را به عبادت گذرانده است. فردی خدمت پیامبر اکرم (ص) رسید و عرض کرد: یا رسولاللّه، من نابینایم؛ گاه صدای اذان را میشنوم ولی کسی ندارم که مرا به نماز جماعت بیاورد، حضرت فرمود: از منزلت به مسجد طنابی ببند و در نماز جماعت حاضر شو. امام علی (ع) می فرمایند: همسایه ی مسجد ، در خانه اش نماز ندارد مگر این که عذر شرعی یا بیماری داشته باشد و هر کس صدای اذان مسجد را بشنود ، همسایه ی مسجد است. از امام صادق (ع) نقل است که مساجد در روز قیامت از همسایگانی که در آن نماز نمی خوانند شکایت می کنند. به امیر المومنان (ع) خبر رسید که گروهی برای نماز در مسجد حاضر نمیشوند. حضرت خطبهای خواند و فرمود: گروهی با ما در نمازجماعت حاضر نمیشوند. پس با ما نخورند، نیاشامند، گفتگو و رایزنی نکنند، تزویج نکنند و از مالیات ما چیزی نگیرند. گرچه ما افتخار می کنیم که شیعه اهل بیت هستیم ولی متاسفانه امروز با این احادیث بسیار فاصله داریم و شاید مساجد در روز قیامت از دست شیعیان پیامبر گلهمند باشند..
لازم می دانیم از همه خیرین و عزیزانی که در ساخت مسجد محمد رسول الله مساعدت و همکاری داشته اند، صمیمانه تشکر و قدردانی نماییم. البته ساخت مسجد فضیلتی است که توفیق آن نصیب هرشخصی نمی شود، پیامبر اکرم (ص) می فرمایند: کسی که برای خدا مسجدی بسازد، حسنات به کارنامه اش سرازیر است حتی پس از آنکه در گور آرمیده باشد، انشاالله این حدیث حضرت رسول شامل حال همه عزیزانی باشد که قدمی در تکمیل این مکان الهی برداشته اند.
هیئت امناء مسجد محمد رسول الله
کار خوبی بود واقعاً اون قسمت ( پشت درمانگاه شهرک ) مسجدی نبود امید وارم اهالی هم استقبال بکنند .
چرا بیلندیها فقط بلدند مسجد وحسینیه درست کنند ؟یاد نگرفتند که دست جمع در تجهیز درمانگاه شهرک کمک کنند ؟گاهی هم چار واحد ساختمان بسازند به ازواج جوان کم در امد بدن وازه شون اجاره نگیرند باز اونا که صاحب خانه شدند بدن به یه زوج دیگه مگر کار خیر در ساختن مسجد وحسینیه خلاصه شده ؟الان اعلان کنید می خاهیم فلان مدرسه را رنگ امیزی کنیم دستی به سر ورویش بکشیم چند نفر استقبال می کنند ؟ولی بگید می خواهیم منزل علی اقای اقا را بخریم به مهدیه ملحق کنیم همه فنجان اب می دن النگو میدن اخر چرا ؟